Nieuws

Werelds diner op 11 oktober in Gorinchem

28 september 2023

Graag willen we je hierbij van harte uitnodigen voor het Werelds diner op 11 oktober in Gorinchem. De Stedenband Dordrecht-Bamenda is aanwezig op het diner om te werven voor het project Kippenfarm. Speciale gast is Bridget Fobuzie. Zij is specialist op het gebied van Inclusief onderwijs in Bamenda. Zij ik in Nederland om meer te leren over Viergebarentaal. Dat is de taal voor doofblinden.

De ingrediënten voor deze heerlijke avond : Geweldige koks en de leerlingen van het Omnia College gaan de keuken in. Zij schotelen jullie een verrukkelijk 3-gangen diner voor! Met onze dagelijkse voedselkeuzes bepalen we hoe de wereld eruitziet en genereren we voedselzekerheid voor iedereen. Benieuwd wat er op het menu staat? Schuif lekker aan. Op 16 oktober is het Wereldvoedseldag, samen met jullie besteden wij hier graag aandacht aan. Aan tafel geniet je van bijzondere gerechten, bereid door onze enthousiaste koks, leerlingen en vrijwilligers. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer snel jouw plek aan tafel.

Omnia College W. de Vries Robbéweg 27, Gorinchem Voor meer informatie of vragen: info@metanika.nl

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Dordrecht-Bamenda

“Stedenbanden stellen in staat om elkaar te leren kennen, wat wederzijds tot wetenschappelijke, economische of maatschappelijke voordelen en inzichten leidt.”

Kitty Kruger (fractievoorzitter Groen Links Dordrecht)