Nieuws

Vrijwilligers gezocht!

30 maart 2019

Op het gebied van communicatie en event organisatie, zijn we altijd op zoek naar enthousiaste en getalenteerde mensen die zich een tijdje willen inzetten voor de stedenband. Denk hierbij aan het schrijven van artikelen voor de nieuwsbrief, onze sociale media-accounts (Facebook, Twitter en Instagram) en de website. Maar ook aan het mede bedenken en organiseren van events om meer jongeren te bereiken, onze zusterstad in de schijnwerpers te zetten of om fondsen te werven voor één van onze projecten in Kameroen.

 

Het festivalseizoen staat voor de deur, het nieuwe schooljaar wordt momenteel voorbereid en meer aandacht voor de situatie in onze zusterstad is hard nodig. We kunnen alle extra brain-power en handen nu dus beter gebruiken dan ooit!

Heb jij zin om je voor de stedenband in te gaan zetten? Wil jij ons helpen om zoveel mogelijk mensen te bereiken? Laat het ons weten via info@dordrecht-bamenda.nl!

“Stedenbanden stellen in staat om elkaar te leren kennen, wat wederzijds tot wetenschappelijke, economische of maatschappelijke voordelen en inzichten leidt.”

Kitty Kruger (fractievoorzitter Groen Links Dordrecht)