Veiling voor Bamenda

Op vrijdag 9 oktober 2020 vindt om 15:00 uur in het Stadhuis van Dordrecht een veiling plaats om geld in te zamelen voor de strijd tegen Corona in Bamenda. Onze veilingmeester is niemand minder dan burgemeester Kolff!

We organiseren deze veiling om geld in te zamelen voor initiatieven van onze partnerorganisaties NPUI, NVWCIG en CBCHS in Bamenda. Deze zijn enerzijds gericht op de preventie van verdere verspreiding van COVID-19 en anderzijds op het helpen van mensen – studenten, docenten, mensen met een beperking en vrouwen en kinderen – die door de Corona-crisis in de problemen zijn geraakt. In dit artikel, dat we eerder op deze website publiceerden, lees je meer over de projecten.

In totaal belopen de kosten van deze projecten een bedrag van circa € 22.000. De helft van dit bedrag wordt bijgedragen door Wilde Ganzen. De andere helft zamelen wij in. We zijn al een heel eind, maar missen nog een kleine 5000 euro. Dit bedrag hopen we met de veiling bijeen te brengen.

Hieronder is de veilinglijst voor de veiling te vinden. Tot 9 oktober kan iedereen die dat wil alvast bieden op de objecten en diensten die we tijdens de veiling onder de hamer brengen. Als op de dag zelf het vooraf geboden bedrag niet over-boden wordt, gaat het object naar de hoogste bieder tijdens de voor-veiling! NU al bieden is dus de moeite waard!

Neem daarom alvast een kijkje:

Veilinglijst

en doe per mail je bod!

 

“Stedenbanden stellen in staat om elkaar te leren kennen, wat wederzijds tot wetenschappelijke, economische of maatschappelijke voordelen en inzichten leidt.”

Kitty Kruger (fractievoorzitter Groen Links Dordrecht)