Nieuws

Veiling uitgesteld i.v.m. aangescherpte COVID19 maatregelen

30 september 2020

Op maandag 28 september jongstleden werden tijdens een persconferentie door de Nederlandse overheid nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen COVID19 (Corona). Door deze aangescherpte maatregelen kan de Veiling voor Bamenda helaas niet doorgaan op de geplande datum van 9 oktober. In overleg met alle betrokkenen wordt gezocht naar een nieuwe datum. Hierbij wordt ook gekeken naar de optie de veiling online te organiseren.

We vinden het uiteraard jammer dat de veiling uitgesteld moet worden. Tegelijkertijd hebben we veel begrip voor deze beslissing en voor alle genomen extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop; we willen deze niet in gevaar brengen!

Omdat we onze partners in Bamenda ook niet in de steek willen laten, hopen we zo gauw mogelijk een nieuwe datum te prikken. Ondertussen kunnen mensen per email, whatsapp en/ of via Facebook messenger blijven bieden op de veiling-objecten en diensten.

Ook gaat de losse verkoop van koffie, jam, sierraden en vouchers voor het jubileumdiner in de tussentijd gewoon door. Vanmiddag zijn de producten nog een laatste keer (dit kalenderjaar) te vinden op de wijkmarkt op de Groeituinen, Patersweg 53 te Dordrecht. Wie na vandaag iets wil kopen, kan rechtstreeks contact opnemen!

 

“Ik zag dat de juiste mensen aan dit project werken. Ze werken hier vanuit hun hart en dat zie je terug in de gebouwen.” (Ferrie over zijn werk bij de lagere school Mbingo)

Ferrie de Jong (servicemonteur)