Nieuws

Nieuwe veilinglijst met nog meer veiling-items beschikbaar!

03 december 2020

Over net iets meer dan twee weken vindt de online veiling voor Bamenda plaats! Op 17 december vanaf 15:30 uur kan er worden geboden op de meest prachtige veiling-items, die door burgemeester Kolff onder de hamer zullen worden gebracht. Het enthousiasme voor het online evenement neemt toe. Niet alleen komen er steeds meer aanmeldingen binnen, ook bieden mensen nog objecten ter veiling aan!

Zo heeft het Dordtse bedrijf Mainnovation  een halve dag vergaderen in het Mainnovation Meeting House voor 5 personen, inclusief vergaderarrangement, ter veiling aangeboden.

Mainnovation Meeting House

Daarnaast zijn er door de Stichting Wakka Foundation een aantal schilderijen van de Kameroense schilder Evanson Elad ter veiling aangeboden, waaronder het prachtige ‘My Lover’:

My Lover – door Evanson Elad

Tot slot zijn er twee romans over Kameroen aangeboden.

Dit heeft geresulteerd in de volgende, volledige geüpdate Veilinglijst!

Aanmelden voor de veiling kan nog tot 15 december om 14:00 uur. Wie wil, kan tot en met zondag 13 december ook al vooraf een bod uitbrengen. Dit kan door middel van het sturen van een email.

“Het bieden van hulp aan de kinderen en studenten in Bamenda die de toekomst van dit land vertegenwoordigen is van essentieel belang.”

Jasper Lipsch (medewerker Mainnovation, Dordrecht)