Nieuws

Doneer & maak kans op een gratis concertkaartje!

15 februari 2020

Op zaterdag 8 februari lanceerden we de actie ‘Together for sisters in Bamenda’, een actie om geld in te zamelen voor de vrouwen die door toedoen van de burgeroorlog hun huis zijn kwijtgeraakt en moeten zien te overleven in de bush rond zusterstad Bamenda.

Wie vanaf vandaag een donatie voor deze actie overmaakt, maakt kans op een gratis kaartje voor het concert van niemand minder dan… Ntjam Rosie!

Deze internationaal beroemde Nederlands-Kameroense jazz-artieste, met wie we een speciale band hebben,  geeft op vrijdag 27 maart a.s. om 20:30 uur een concert in Bibelot Poppodium.

Als stedenband Dordrecht Bamenda stellen we samen met Ntjam Rosie en Bibelot een gratis toegangskaart ter beschikking aan iedere 10e donateur.

Deze win-actie gaat een week lopen. Dus: wil je onze zusters in Bamenda steunen èn kans maken op een gratis kaart voor dit leuke concert? Stort dan tussen zaterdag 15 februari en zaterdag 22 februari een bedrag via deze link!

We maken de winnaars bekend via Facebook, Instagram en op deze website.

Doe je ook mee?

“Wij kunnen erg veel opsteken van de manier waarop zorgverleners in zwaardere omstandigheden en met minder middelen toch hun patiënten zo goed mogelijk helpen.”

Gert-Jan van Heiningen (voorzitter Commissie Buitenland, Albert Schweitzer ziekenhuis, Dordrecht)