Nieuws

Afscheid Andries Luiten

10 september 2020

Op 30 juni 2020 nam Andries Luiten afscheid van Mainnovation. Hij had zich jaren ingezet voor het bedrijf. Bestuurssecretaris Truus Treep was aanwezig bij dit afscheid en gaf namens Stichting Dordrecht Bamenda een speech ter ere van Andries.

Mainnovation zet zich namelijk al enige jaren in voor de National Polytech University Institute (NPUI) in Bamenda, en daarnaast ook voor de dove kinderen van de Integrated School for the Deaf, Mbingo. Andries was bij Mainnovation onze contactpersoon, en bezocht – evenals enkele van zijn collega’s – ook zelf onze zusterstad.

Tijdens de receptie werd een bericht afgespeeld van Francis Ngala, griffier van de NPUI. Hierin bedankte Francis Andries voor al het werk dat hij gedaan heeft voor de Polytech University. Daarnaast was er ook een videoboodschap van Chirac Awa van Mbingo. In deze boodschap kwam naar voren hoe blij de kinderen van Mbingo altijd zijn geweest met de gastlessen van de medewerkers van Mainnovation.

Andries: nogmaals hartelijk dank voor de prettige samenwerking!

“De relatie met Dordrecht is van onschatbare waarde voor Bamenda, een groeiende kosmopolitische stad, die een grote duw naar verdere economische ontwikkeling verwacht.”

Jude Waindim, ambtenaar Internationale Samenwerking, gemeente Bamenda